Благой Георгиев е поискал голяма прошка от Христина. Футболният национал и бившата гимнастичка отново се събраха, след като повече от половин година бяха разделени. През Коледните празници певицата Лияна завъртя главата на Благо и той остави бременната си половинка, за да се потопи в обятията на фолкдивата. Любовта между Благой и Лияна обаче се изпари и той се завърна при Христина и малката си дъщеричка.
 
Негови близки издадоха, че Благо ужасно съжалявал за постъпката си и не криел сълзите си. Той се разплакал като малко дете пред Христина и дал клетва, че твърдо слага край на изневерите. Обещал, че ще бъде примерен съпруг и изключително грижовен баща. Футболният плейбой, който се възстановява от контузия, нямало цял живот да си прости за връзката с Лияна. Даже я наричал пред приятели Дама Пика, която го пленила с тялото си, а после изсмукала и наранила душата му.
 
“Видях ги преди два-три дни да излизат от “Планет”. Очите на Благо бяха подути. После дълго се прегръщаха на няколко метра от заведението. Хриси го галеше по главата. Явно наистина му е тежко”, заяви един от редовните посетители в “Планет” пред БЛИЦ.
ВЕРОНИКА СТОЯНОВА/БЛИЦ