Фен на ЦСКА атакува словесно Павел Дочев с пиперливи въпроси на състоялата се пресконференция в Борисовата градина. Треньорът на "армейците" отказа да коментира теми, свързани с освобождаването на помощника му Адалберт Зафиров и изваждането на Костадин Стоянов от първия отбор. Дочев отсече, че ще говори единствено за предстоящия мач с Видима-Раковски от 3-ия кръг на "А" група, който е тази събота в Севлиево.

"Помолих ви да не коментираме тези неща. В интерес на истината има напрежение в ЦСКА. Това е заради двете поредни загуби. Най-важно е сега да победим, за да внесем спокойствие. Настроението в момента е много добро. Има абсолютна хармония", заяви Дочев.

Спецът се изнерви, след като фен на ЦСКА се изправи пред представителите на медиите и започна да го засипва с въпроси. "Ти от кой вестник си или от коя медия. Представи се, преди да ме питаш нещо. Казах ви, че ще отговарям само на въпроси за предстоящия мач с Видима-Раковски", заяви Дочев, който въпреки настаналата суматоха успя да запази хладнокръвие.

Привърженикът обаче изнерви всички в залата със своята настоятелност и поиска на всяка цена да разбере от треньора дали наистина някои футболисти симулират контузии, тъй като имат да получават заплати.

"Няма такова нещо. Получават си заплатите. Всичко е изчистено. Някои от новите попълнения не играят, тъй като все още не са готови", каза Дочев.

"За съжаление двама от основните ни играчи са наказани - Джузепе Акуаро и Борис Галчев. Грегъри Нелсън е добре и е на мое разположение. Уилям Тиеро е 50 на 50, ще изчакаме до утре", сподели още Дочев. /БЛИЦ