Треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви, че някои от игралите срещу Ботев (Враца) са го разочаровали. "Армейците" паднаха с 1:2 от втородивизионния тим в контрола, играна на стадион "Българска армия".

Дочев каза след проверката, че тримата италианци Джузепе Акуаро, Марко Еспозито и Кристиан Тибони не са в оптималната форма, която той желае.

"Радвам се, че Грегъри Нелсън върви в превъзходна линия. Има вдигане при него, във всяко едно отношение. А тримата италианци са далеч от тяхната форма, която желая да виждам", заяви Дочев.

"Тази контрола беше много смислена, защото футболистите трябва да трупат игрова практика. Чрез такива контроли и много работа ще се получат нещата. Видя се, че на Нелсън може да се разчита. И то в най-близко бъдеще", продължи наставникът на "армейците".

"Има футболисти, които ме разочароваха днес. Но няма да ви кажа кои са те. Не видях някои хора, които да ми дадат сигнал, че искат да играят в събота срещу Видима-Раковски", каза още Дочев, който добави, че Веселин Минев ще започне тренировки до няколко дни. Другият контузен Костадин Стоянов ще бъде извън терените още около две седмици. /БЛИЦ