Скандал между футболисти на ЦСКА избухна по време на контролата с Ботев (Враца), която "армейците" загубиха с 1:2.

В 31-ата минута присъстващите на стадион "Българска армия" се хванаха за главите заради случващото се на терена. Юношата Бонев се скара с холандеца Грегъри Нелсън и дори го срита, след като не се разбраха кой да играе с топката.

Единственото попадение за ЦСКА вкара Никола Радулович. 17-годишният продукт на школата на Раднички (Ниш) започна титуляр срещу втородивизионния тим и се разписа в 9-ата минута. Сръбският нападател засече с глава центриране на италианеца Кристиан Тибони и откри за "армейците". Гостите от Враца обаче стигнаха до пълния обрат с 2:1 след попадения на Данков в 58-ата минута и Чалъков в 68-ата. Така "червените" продължиха трагичното си представяне напоследък. След като записаха загуби от Левски (0:1) и Черноморец (1:2) сега последва поражение и от участника в Западната "Б" група Ботев (Враца).

vraca1.jpg

Изгодни положения пред вратата на гостите пропуснаха Дормушали Саидходжа, Грегъри Нелсън и Кристиан Тибони.

Треньорът на ЦСКА Павел Дочев заложи в този мач на експериментален състав, в който обаче личаха имената и на някои от титулярните състезатели на тима. Като централна двойка защитници отново започнаха италианските разочарования от мача с Черноморец Марко Еспозито и Джузепе Акуаро. На вратата цял мач пази Здравко Чавдаров, а юношите Божилов и Бонев бяха крайни защитници. Единственият халф с дефанзивни функции бе Коста Янев, а Никола Радулович, Руи Мигел, Грегъри Нелсън, Дормушали Саидходжа и Кристиан Тибони имаха за цел да бележат. През втората част на терена се появиха Апостол Попов и юношите Иванов и Малкапов.

Проверката се игра на стадион "Българска армия" пред около 200 зрители. На трибуните места бяха заели собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов, които отново останаха разочаровани от показаното на терена.

В събота от 18:00 часа на "червените" предстои гостуване на Видима-Раковски. Тимът от Севлиево е на третото място във временното класиране на "А" група, а ЦСКА е на дъното, заемайки последната 16-а позиция без спечелена точка. /БЛИЦ

ЦСКА - БОТЕВ (Враца) 1:2
1:0 Никола Радулович (9), 1:1 Данков (58), 1:2 Чалъков (68) 

Съставът на ЦСКА: 1.Здравко Чавдаров, 3.Божилов, 22.Марко Еспозито, 6.Джузепе Акуаро, 20.Бонев, 8.Коста Янев, 29.Грегъри Нелсън, 10.Руи Мигел, 11.Никола Радулович, 9.Дормушали Саидходжа, 16.Кристиан Тибони (19.Апостол Попов, 27.Вл. Иванов, 30.Маликапов)