Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков коментира ситуацията в клуба пред в. “7 дни спорт”.
 
“Всичко е сбъркано в ЦСКА, окакто онези големите поеха клуба. Назначиха Емил Костадинов, с него и Павел Дочев – нали знаете, рибата се вмириства от главата. Дочев не може да говори български, те го правят треньор. Иска да учи футболистите, да ги опознае. В ЦСКА няма такива работи – или можеш, или не можеш”, твърди Жеков.
 
“Досега десет пъти да си е подал оставката. Той тотално е забравил манталитета в България. След мача с Черноморец с Костадинов говореха големи глупости – как отборът на Балъков на знаел къде се намира, с два удара вкарали два гола. Как не ги е срам, направиха ги на нищо, след като дори поведоха? Е, какви са тези работи?! Вместо да си подадете оставките и да изчезнете от там, вие говорите глупости”, недоволства легендарният нападател.
 
“Емил Костадинов и той изобщо не знае за какво иде реч. Пак прави, струва селекция, ама само гледа да си прави някои работи със сръбкинята и разни други мениджъри. Вземат на килограм и гледат само да лапат пари. Какви са тея от трета глуха, те на топката таралеж викат и ритат с големия пръст. И може ли такова безобразие, кога са гонили двама от ЦСКА? Това означава, че няма дисциплина. Да не говорим за други работи”, заявява Петър Жеков.
 
“Трагедията е много голяма. Лошото е, че не виждам светлина в тунела и нещата се влошават. Ако може някой друг да купи отбора, ще бъде най-добре. Тези хора просто нямат пари. Дадоха много, имат да дават още много, а ги нямат. Искат да помогнат, ама не могат. Чета, че щели да дадат отбора на този, който даде 13 милиона. Тези обаче дадоха повече. По това време бях в Управителния съвет и знам за какво става въпрос”, разкрива носителят на златната, сребърната и бронзовата обувка./БЛИЦ