Треньорът на ЦСКА Павел Дочев говори пред медиите след провелата се среща с ръководството на клуба. Спецът бе привикан в офисите на "Титан" заради снощната срамна загуба с 1:2 от Черноморец.

"Никой не ми е искал обяснение. Проведохме съвсем нормален разговор. За играта ставаше въпрос. Коментирахме последните два мача, но няма да кажа пред обществото какво сме си говорили. Всички бяхме ядосани снощи, нормално беше да е така. В подобни разговори може да се търси само положителното и да се гледа напред. Паднахме от Левски, въпреки че играхме по-добре от тях. Снощи стана така и срещу Черноморец. Не трябва да се срамуваме от играта ни. Резултатите ще си дойдат на място, гледам напред", заяви Дочев.

"Аз съм спокоен човек. А за поста ми не знам, питайте ръководството. Тук не се продават прахосмукачки, за да ти дават гаранция. Резултатите трябва да са на лице. Ако няма резултати, няма да има и успешна работа и както се случва ще последва раздяла", каза Дочев, след като бе запитан дали е сигурен за поста си.

"Трябва да изчистим още много неща в селекцията. Хората, които привлякохме се нуждаят от време. Не може за 20 или 30 минути да се оценява един футболист. Ние разчитаме на тези хиграчи, но те не са в състояние веднага да ни помогнат. При всяко едно привличане на футболист има риск. За съжаление, някои от новите се контузиха", продължи Дочев.

Той коментира и напускането на френската звезда Елиот Гранден в посока Блекпул. "Бяхме с него срещу Левски, но паднахме. Ние търябва да се вдигнем като отбор - и психически и футболно. Вярвам в доброто и в положителното в ЦСКА. Това ме кара да съм спокоен", каза наставникът на "червените".

"Загледайте се и в другото. Вече 3-4 мача играем с различна единайсеторка. За съжаление, търсим гръбнака на отбора вече като е започнал сезона", продължи Дочев.

"Ще има един или двама футболисти, с които трябва да се разделим по простата причина, че няма да получат шанс за изява. Няма смисъл да остават. Не става въпрос за младите. Само с Наско Зехиров трябва да видим какво е положение, кое е по-добро за него", каза треньорът на ЦСКА.

"Ултиматум не ми е поставен. Достатъчно съм интелигентен, за да разбера за какво става въпрос. Лесните неща всеки може да ги прави. Аз съм човек, който се бори. Издържлив съм. Ще бъда последният, който бих се предал", завърши Павел Дочев. /БЛИЦ