В контролна среща на стадион "Хаджи Димитър" Сливен победи с 3:1 новака в Източната "Б" група Разград. Проверката се състоя, тъй като двубоят на "войводите" с Берое от първия кръг на "А" група бе отложен. Както е известно, тимът от Стара Загора играе в Лига Европа, като във вторник им предстои реванш в Австрия с Рапид (Виена) след равенство 1:1 в първия мач.

В игра за Сливен се появиха Мирослав Миндев и Петър Стоянов. Договорите на двамата с клуба изтекоха през юни, но се очаква и през новия сезон да играят за "войводите", тъй като към момента не успяват да си намерят отбори в чужбина.

Четирима нови футболисти картотекира ръководството на ОФК Сливен за началото на първенството на "А" група. Това са вратарят Георги Георгиев, полузащитниците Милен Василев и Валентин Веселинов и защитникът Иван Тодоров. Договорите на играчите с клуба са за три години. "Войводите" засега разполагат със 17 футболисти, като селекцията все още не е приключила. Нови попълнения ще бъдат привличани до края на трансферния прозорец - 31 август. /БЛИЦ