Сесил Каратанчева продължава да се държи доста скандално. Предизвикателни снимки на спортистката се появиха в най-големия форум за тенис. Самата Сесил публикувала фотосите в своя профил във “Фейсбук” явно без да се замисли, че е публична личност.

Фенове на Каратанчева изтеглили снимките и ги пуснали във форума, пише “Тенискафе”. Те веднага привлекли вниманието и довели до вълна от коментари, повечето от които не особено ласкави. На една от снимките Сесил целува друго момиче, а на останалите танцува доста разгорещено.

Не за първи път тенисистката се забърква в скандал. През 2005 година бе наказана за употреба на допинг, а баща й Радослав се оправда, че 16-годишната му дъщеря е била бременна. По-късно Сесил избра да играе за националния отбор на Казахстан.

След изтичането на наказанието й състезателката така и не успява да се върне в топ 100 за женската ранглиста. По-рано през деня тя отпадна от квалификациите на турнира в Истанбул, с награден фонд 220 хиляди долара. Сесил загуби във втория кръг с 6:2, 6:7, 3:6 от Северин Белтрам./БЛИЦ