Футболистите на Левски няма да получат премии за разгромната победа над Дъндолк с 6:0 и крайния успех в сблъсъка с ирландците. От ръководството смятат, че елиминирането на ирландците в тази начална фаза на Лига Европа не е достатъчно голям успех за допълнителни възнаграждения, пише вестник "Меридиан Мач". През миналия сезон „сините" отново не получиха премии при отстраняването на първия си съперник. Тогава това беше Сант Жулия, а Левски размаза андорците с общ резултат 9:0 от двата мача. След елиминирането на следващия съперник - Баку - „сините" играчи бяха възнаградени с премии.

Тогава обаче отстраняването на клуба от Азербайджан означаваше сигурно класиране за групите на Лига Европа. Този сезон нещата стоят по различен начин, защото Левски не се състезава в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Все пак шефовете на клуба може и да решат да дадат някакви премии при елиминиране на следващия съперник Калмар или Дачия. Тези допълнителни възнаграждения обаче със сигурност няма да са големи и ще са по-скоро символични.

Левски трябва да елиминира още един отбор след този на Калмар или Дачия, за да успее да влезе в групите на Лига Европа. В такъв случай вече играчите ще получат сериозни суми./БЛИЦ