Похвали към Левски отправи нещастният мениджър на Дъндолк - Йън Фостър при завръщането на отбора в Ейре. Тимът му падна с 0:6 на "Герена" в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа, а треньорът проплака, че такъв бой не е ял през живота си.

"Трябва да гледаме собствения си двор, защото не може да направим нищо срещу класата на Левски. Специално онази вечер много от големите клубове в Англия нямаше как да се справят в България. Не ни остава нищо освен да играем за нашата чест и морал в реванша. Преди това трябва да се вдигнем за шампионатния мач със Сейнт Патрикс. Много е трудно за всеки, който е загубил 0:6. Няма обаче за какво да съжалявам", каза симпатичният мениджър, чийто тим отнесе четворка от Шамрок в първенството точно преди гостуването в София.

"Няма от какво да се крием. Просто Левски ни отнесе. От първата минута атаките им започнаха да прииждат като вълни. Отличен отбор", добави Фостър.

Той обаче не пропусна да се заяде с любимците си от ирландската федерация, които нарече "куфари", съобщава още "Стандарт". Треньорът на Дъндолк им е сърдит за ужасяващо натоварената програма на тима напоследък. Фостър добави, че въобще не се интересува от гневното писмо, с което му отговориха чиновниците от федерацията. "Със сигурност не ми е повлияло. На играчите също. Имахме важен мач в София и исках да не се разсейвам с глупости. Дори не прочетох писмото им", сподели още хапливият Фостър.