Спортният директор на Левски Георги Иванов остана доволен от представянето на тима при убедителната победа с 6:0 над ирландския Дъндолк. Гонзо похвали новите попълнения, споделяйки, че Даниел Младенов, Гара Дембеле и Иво Иванов са показали висока класа.

"Получиха се хубави неща, вкарахме шест гола, изпуснахме още положения. Потенциалът на Левски е по-голям. Надявам се да го покажем в следващите мачове", коментира Гонзо след отличния старт в Лига Европа.

"Един мач е толкова труден, колкото си го направиш. Футболистите трябва да радват феновете. Нормално е и Тодор Батков да е доволен. Хората винаги са ни подкрепяли, благодаря им. Надявам се те да са толкова много на всички мачове през сезона и все да ги радваме с победи", продължи Георги Иванов.

"Тези футболисти са избрани поради тази причина. Имат класата и потенциала да бъдат в Левски. Трябва да продължат да работят по този начин", каза Гонзо за новите попълнения.

"Футболистите има какво да наваксват, първенството започва след две седмици. Отборът не е в оптимална форма. Мачът с ЦСКА е много далеч, за да мисля за него. Предстои ни реванш в Ейре, който се явява контрола за нас. Независимо кой ни се падне на жребия утре, трябва да продължим напред", добави Георги Иванов.

"Ако намерим попълнение, което ни върши работа - ще го вземем, но не всяка цена", завърши Гонзо. /БЛИЦ