Треньорът на Левски Ясен Петров остана доволен от убедителната победа с 6:0 над Дъндолк (Ейре) на старта в турнира Лига Европа.

"Едно голямо благодаря на хората, които дойдоха на стадиона и подкрепяха отбора. Не мога да не бъда доволен от резултата. Направихме и някои грешки, но сме доволни от убедителната победа. Футболистите играха добре и се забавляваха", сподели Петров след първата среща от втория предварителен кръг на Лига Европа. Протоколният реванш е насрочен за 22 юли (четвъртък) от 21:00 часа българско време на стадион "Ориел Парк" в Дъндолк.

"Аз винаги ще бъда недоволен, когато нашият отбор не е концентриран в определени моменти. Има грешки, които трябва да отстраним. Играхме с настроение. Пропуските, които направихме в дефанзивен план и нереализираните създадени положения трябва да бъдат изчистени. Ще бъда винаги спокоен, когато виждам нашите футболисти концентрирани. Няма да съм спокоен, когато виждам грешките в отбора", добави младият специалист.

"Очакванията към Левски винаги са големи и съм наясно с това. Вдигнахме много високо летвата. Опитвам се да внуша на футболистите, че трябва да я надскачаме във всеки мач. В реванша задачата ще бъде отново да търсим победата", каза още Ясен Петров. /БЛИЦ