Капитанът на Литекс Ивелин Попов обяви, че въпреки минамалната победа с 1:0 над Рудар, “оранжените” са фаворит и за победа и на реванша. Нападателят заяви, че шансовете на тима му за успех са 110%. Той допълни, че контузията, която получи, не е сериозна.
 
“Контузията ми не е сериозна. Очаквахме да победим с повече голове, но минималната победа не ме притеснява. Отдавна не сме мачкали така съперник в Европа. Отиваме да спечелим и реванша”, заяви Ивелин Попов.
 
“Не се притесняваме от никой съперник в Европа. Според мен ги смачкахме и там ще ги смачкаме. Все пак ни е първи мач и имаше напрежение. И 1:0 е достатъчно”, добави капитанът на Литекс.
 
“Важното е, че взехме чиста победа. Преди този мач шансовете бяха 100% за Литекс и 0% за Рудар, а след него са 110% за Литекс и 0% за Рудар”, обяви капитанът на шампионите.
 
“Стадионът предразполага за по-хубава победа. Само може да благодарим на хората, които направиха този стадион и на феновете за подкрепата. И аз ще искам повече концентрация от колегите, защото не може да излизаме четирима на двама и да пропускаме”, завърши Попов./БЛИЦ