Съперникът на Левски в квалификационния кръг на Лига Европа – Дъндолк, пристигна в България. Ирландците кацнаха на софийска земя с полет от Будапеща, където са направили връзката за България. Мачът е на стадион “Георги Аспарухов” в четвъртък. Треньорът на Дъндолк Йън Фостър, който е юноша на Ливърпул, даде кратко интервю пред родните медии на аерогарата.
 
-Какви са очакванията ви за предстоящия мач?
-Няма да ни е лесно. Левски е фантастичен отбор. Запознати сме с неговата история. Ще ни бъде много тежко, макар че ние не сме дошли на почивка.
 
-Какво точно знаете за Левски?
-Доста неща знаем за Левски. За съжаление не успяхме да се сдобием с видео и да видим как точно играят в момента. Представите ни за настоящия тим не са големи, но сме наясно с целите на този клуб.
 
-Какъв е вашият стил на игра?
-Нашият стил на играе е да атакуваме и да пресираме съперник. Играем 4-3-3, но в София едва ли ще заложа на същата схема. Опитваме се да контролираме топката...
 
-Как преценявате вашите шансове срещу Левски?
-Ние се намираме в средата на сезона. Физически сме много добре подготвени и смятам, че това е нашето предимство. Върху отбора няма напрежение на всяка цена да победи, което също е плюс за нас. Никой не очаква да победим тук. Нашата цел е да се представим достойно. Ще се опитаме да се забавляваме на терена и да постигнем най-добрия резултат за нас.
 
-Какво е чувството да водите за първи път отбора в Лига Европа?
-За първи път ще водя отбор в Лига Европа. За мен е фантастично да дойда в България и да се изправим срещу такъв тим от класата на Левски. За мен това е чест и удоволствие.
 
-Как ще коментирате тежката загуба от Шамрок с 0:4?
-Загубихме от Шамрок, защото това ни бе трети мач за шест дни. Трябваше да направя някои промени и за съжаление нямахме добър ден.