Световното първенство по футбол започва след малко повече от десет дни. Мъжете се вълнуват от предстоящия Мондиал и според редица проучвания ще бягат от работа и ще пренебрегват жените си по време на мачовете.

Спортен сайт обаче предлага на половинките им също да следят мачовете, като им дава 15 причини за това. Тези 15 причини са най-горещите футболисти, които жени от цял свят са избрали. Може би е малко странно, че номер 1 е Дидие Дрогба, а едва трети е всепризнатият секссимвол Кристиано Роналдо. Трябва да се отбележи, че класацията е направена на базата на снимки, които представителки на нежния пол разгледали и избрали предпочитанията си.

Ето и 15-те най-горещи футболисти, които ще радват жените по време на Световното

1.Дидие Дрогба (Кот д’Ивоар)
Темпераментният нападател е харесван от жените. Физиката на 32-годишния Дрогба е такава, че Кристиано Роналдо се разсърдил, че са заедно на корица на известно списание, защото го засенчвал. Висок е 188 см и тежи 84 килограма. Освен за “слоновете” играе и за английския гранд Челси.

12.jpg2.Кака (Бразилия)
Рикардо Изексон дос Сантош Лейте е известен като Кака. Известен е освен с красивата си външност и със “страхотния си удар и погледът върху играта”. На 28 години е, висок 185 см, тежи 73 килограма и играе за Реал (Мадрид). Сънародникът му Пеле го обяви за най-добрия футболист в последните години, защото “е най-завършеният играч”.

3.Кристиано Роналдо (Португалия)
Не е нужно да представяме 25-годишния португалец от Реал (Мадрид). Освен, че е определян като най-добрия играч на планетата, е признат любимец на жените, а и на гейовете, които го избраха за номер 1. С ръст от 185 сантиметра и 75 килограма, той прави по 2000 коремни преси на ден, за да покаже тялото си на терена, а и извън него.
13.jpg
4.Йоан Гуркюф (Франция)
Французин при това красив, какво повече може да иска една жена? За 23-годишният плеймейкър на Бордо специалистите имат една дума “креативен”. Жените го наричат “Господарят на миглите” и със сигурност му завиждат за красивите очи. “Малкият Зидан” не е толкова малък – 186 см и 79 килограма.

5.Марко Бориело (Италия)
Не може класация за красота да мине без италианец. 27-годишният нападател на Милан като че ли е по-известен с любовния си живот, отколкото с играта си. В ЮАР обаче Марко се е заканил да покаже своя нюх, силен ляв крак и умение да бележи красиви попадения.

15.jpg6.Карлос Боканегра (САЩ)
Капитанът на САЩ има стрхотна скорост и играе добре във въздуха. Със сигурност след Световното ще спечели доста фенки. 33-годишният ляв бек на Рен вече се превърна в любимец на претенциозните французойки.

7.Икер Касияс (Испания)
29-годишният вратар на Реал (Мадрид) е сред най-добрите на своя пост. Интересното при него е, че е много суеверен и след всеки гол на своя тим докосва горната греда на вратата си. Икер е толкова харесван в Испания, че вече получи предложение да се снима в теленовела.

8.Гилеромо Очоа (Мексико)
Младият страж на Мексико не е особено популярен, но се оказва доста харесван. На 24 години е определян като голям талант, а в родината му е сред любимците на нежния пол.
18.jpg
9.Роке Санта Круз (Парагвай)
Още един представител на Латинска Америка. Нападателят е безспорно сред най-красивите футболисти. С усмивка и поглед е разтуптявал не едно романтично сърце.

10.Стивън Пиенаар (ЮАР)
Разбира се, класацията няма да мине без представител на домакините. 29-годишният халф впечатлява с мускулесто телосложение, макар че е висок едва 175 см. Звездата на Евертън е известен и с интелекта си.

11.Фабио Канаваро (Италия)
12.Тео Уолкът (Англия)
13.Лендън Донован (САЩ)
14.Самуел Ето’о (Камерун)
15.Фернандо Торес (Испания)

Големите липсващи:
Дейвид Бекъм (Англия)
Андрий Шевчено (Украйна)
Михаел Балак (Германия)