Треньорът на Академик (София) Самир Селимински има сериозни главоболия преди решителния бараж за влизане в "А" група. На 23 май (неделя) от 17:00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора "студентите" излизат срещу Несебър.

В Академик трайно контузени са четирима от титулярите. Капитанът Никола Асенов страда от болки в ахилеса и със сигурност пропуска срещата. Опитният Юлиян Петков пък страда от проблеми в адукторите и той на 100% отпада от решителния мач. Лъчезар Манчев получи контузия в последния шампионатен мач на "студените" срещу Септември (Симитли) и бе изваден принудително още през първата част.

Много вероятно е и Аспарух Василев да пропусне срещата, тъй като пък той има тежко разтежение. С по-малки болежки от последния шампионатен мач на Академик са още двама-трима от неговите подопечни, но треньорският щаб се надява до мача в неделя лекарският екип да успее да ги вдигне на крака.

Така треньорът на Академик Самир Селимински ще се принуди да запълни групата за мача с юноши, като дори се очаква някои от тях да започнат и титуляри. Въпреки сериозните проблеми, които са налегнали Академик, наставникът е оптимист за изхода на мача. /БЛИЦ