Халфът на националния ни отбор Стилиян Петров игра цял мач при домакинското равенство на Астън Вила 2:2 срещу Уулвърхямптън.

Джон Карю изведе домакините напред в резултата още в 16-ата минута. В 23-ата минута Стилиян Петров направи грубо нарушение в половината на домакините, за което бе санкциониран с жълт картон. Последвалият пряк свободен удар доведе до изравнителното попадение, след като Джоунс центрира в наказателното поле, където Зубар продължи към Джоди Крадък, който от около два метра направи 1:1.

В 38-ата минута Уулвс стигна до пълен обрат след автогол на Джеймс Милнър, пратил топката в собствената си врата в опита си да изпревари Джоунс в наказателното поле след остро центриране на Матю Джарвис.

През второто полувреме домакините направиха куп пропуски пред вратата на Ханеман, като Ашли Йънг на няколко пъти, Карю и Хески се разминаваха като по чудо с гола. В 82-ата минута Карю успя да изравни с втория си гол в този мач, дошъл след удар на резервата Стийв Сидуел и добавка на Карю./БЛИЦ