Най-после и българските фенове ще могат да срещнат своите идоли от Американския Професионален Кеч!

След изключително успешното турне в Западна Европа, през декември тази година, кеч федерацията AWR ще направи своята премиера и в България, като част от европейското си турне European Invasion 2009. Това, което очаква българските фенове, е едно от най-добрите професионални Американски Кеч Шоута в света.

“Трудно ги навихме да дойдат в България. Молихме ги пет месеца, но отказваха, защото зала "Универсиада" е най-малката, в която са правили шоуто си. Радваме се, че все пак световни звезди на кеча от подобен ранг идват у нас на 6 декември. Роб ван Дам е номер 1 в момента, Рене Дюпре е определян като сензация. Феновете ще видят и популярната Ейприл Хънтър, която е известна плейгърла в САЩ и се е снимала за всички известни списания начело с "Плейбой”, разкриха организаторите.

American Wrestling Rampage предлага развлечение от най-висока класа - с всичко, което един фен на кеча може да очаква. Грандиозният спектакъл, съчетаващ невероятните атлетически способности на тези съвременни гладиатори, със светлинни фойерверки и звукови експлозии, няма да разочарова нито един посетител.

AWR представя зрелищни борби с най-опитните кечисти. Освен класическите Tag Team и Singles мачове, голяма част от шоуто предлага и Hardcore, Tables, Ladders и Chairs мачове. Продуцентите от AWR са приготвили и няколко други изненади.

AWR презентира само най-добрия Wrestling Action с двадесет от най-известните имена в Американския Кеч, сред които Rob Van Dam, Sid Vicious, Raven, Sabu, X-Pack, Scotty 2 Hotty, Rene Dupree, Joe E Legend, The Briscoe Brothers и много други.... Зрителите ще имат възможността да се насладят и на борби между представителки на нежния пол, сред които суперзвездата на женския кеч April Hunter.

След шоуто организаторите са предвидили среща на феновете с техните кумири за снимки и автографи. Фенове под 12 години ще се допускат само с придружител! /БЛИЦ