Новият старши треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо възнамерява да остави Георги Христов резерва в гостуването на Ред Бул Залцбург.

Двубоят от Група "G" на Лига Европа стартира в 20:00 часа и ще бъде предаван по PRO.BG.

В нападение Гонзо смята да заложи на опитния Христо Йовов, на когото ще партнира Николай Димитров. Снощи Тони Здравков сподели на пресконференцията, че Хичо ще е титуляр срещу Ред Бул Залцбург.

http://cache.daylife.com/imageserve/0gxc970fIR6gw/610x.jpgЗад двамата ще действа Седрик Бардон, а опорни халфове се очаква да бъдат Георги Сърмов и Лъчезар Балтанов.

Бразилецът Зе Соарес най-вероятно също ще попадне в стартовия състав, докато Жоазиньо остава на пейката.

След гафа си за победния гол на Берое за 1:0 на "Герена" мароканецът Шакиб Бензукан също се очаква да остане резерва днес.

Мястото му в средата на защитата ще заеме Виктор Генев, който ще има за партньор Йордан Милиев. Десен бек ще е Живко Миланов, а отляво Веселин Минев. На вратата на Левски и тази вечер ще е Георги Петков, който ще изведе съотборниците си с капитанската лента. /БЛИЦ

Вероятният стартов състав на Левски: Георги Петков, Живко Миланов, Йордан Милиев, Виктор Генев, Веселин Минев, Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов, Седрик Бардон, Зе Соарес, Николай Димитров, Христо Йовов