Елин Топузаков е готов за постоянно да води Левски. Бившият бранител беше назначен за треньор на "сините" до Нова година след напускането на Люпко Петрович, но изрази надежди, че ще запази поста си и през 2017.

Много е вероятно, в случай, че работата му в тандем с Асен Букарев даде резултат, той да получи креди на доверие от ръководството през 2017.

“Със сигурност беше изненадващо това, което се случи този уикенд. Приемам отправеното ми предизвикателство и вярвам, че няма да се окажа само временен вариант. Аз съм амбициозен човек и е нормално да имам такова желание. Преди години, когато бях на 17, мечтата ми бе да заиграя и да се утвърдя в състава на Левски. Сега отново мечтая да се докажа, но вече като треньор”, не скри амбициите си Топузаков.

“Благодарен съм на Люпко Петрович, тъй като ми помогна много през тези пет месеца, в които бяхме един добър екип. Показа ми много тънкости, а на раздяла ми пожела и късмет в борбата за титлата. Наясно съм, че ни очакват тежки битки, но всички сме убедени и дълбоко вярваме, че може да постигнем целта си в края на сезона”, заяви новият наставник на “сините”.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига