"Очаквам много труден мач, защото Славия също претърпя загуба в предишния кръг и сега ще се опитат да навакса загубеното". Това коментира треньорът на Пирин Стефан Генов преди гостуването на "белите". Мачът от 11 кръг на Първа лига е в неделя от 17:30 часа на "Васил Левски".

"Орлетата" ще направят днес последна тренировка преди двубоя със Славия, като в нея няма да вземе участие Тони Тасев, който ще пропусне срещата. Офанзивният футболист получи контузия на мача с Лудогорец и ще отсъства от терените поне за две седмици. В същото време в строя вече е Стилиян Николов, който се възстанови от травма. За предстоящия мач със Славия Стефан Генов може да разчита и на Тодор Траянов, който изтърпя наказанието си.

"Славия обикновено има по-големи амбиции и моментното им състояние не отговаря на тях, което пък предполага, че няма да има подценяване от тяхна страна на предстоящия двубой", смята Генов.

"За нас по-важното е да неутрализираме играта на опитните Валери Домовчийски и Николай Димитров и в същото време да използваме всички шансове, които ще имаме, за да постигнем добър резултат", допълни треньорът.

"Орлетата" потеглят за столицата утре, ден преди мача, който ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 17:30 часа в неделя. Главен съдия на срещата е Георги Давидов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига