Старши треньорът на Нефтохимик 2010 Петър Дочев не скри разочарованието си след загубата от ЦСКА и я отдаде на изразходваните емоции след спечелването на Суперкупата.

„Не съм доволен от това, което показахме, момчетата също. При всички положения емоционалният ресурс, който изразходихме преди два дни се отрази. Сезонът ще продължи в същото темпо и това не може да ни бъде оправдание. ЦСКА не бе този агресивен отбор, който очаквах. Не мога да се съглася, че блокадата е била толкова слаба. Леките топки, които не подсигурихме оказа влияние“, коментира специалистът.

„Целият отбор не беше на нужното ниво. Ако искаме да постигнем нещо, трябва да се научим на падаме. Когато се научиш да губиш, ще се научиш и да побеждаваш. Сезонът е дълъг и вярвам, че ще успеем да покажем това, което можем“, добави Дочев.

„Не мога да кажа кога Валентин Братоев ще може да се включи към нас. Нямам представа какво се случва с Георги Братоев. Имаме интерес към него, но не знам кога ще реши проблемите си в Полша“, каза още треньорът на Нефтохимик.