Левски U19 приключи безславно участието си в младежката Шампионска лига. "Сините" направиха 1:1 с връстниците си от Алтънорду в мач-реванш, който се проведе на "Георги Аспарухов", и след загуба с 0:5 в първата среща, са аут от надпреварата.

Днес тимът на Димитър Телкийски може да съжалява за изпуснатата победа, тъй като в голяма част от мача беше по-добрият отбор на терена. Липсата на късмет обаче лиши българите от победата.

През първата част "сините" таланти доминираха изцяло и само липсата на късмет ги лиши от няколко попадения. Нападателят Станислав Иванов на два пъти уцели гредата, преди в 42-ата минута Тихомир Димитров да се разпише след центриране от корнер.

Второто полувреме започна с превес за българския отбор. В 54-ата минута Димитров надскочи всички бранителите на Алтънорду, стреля с глава, но кълбото се удари в горната греда. 

В 80-ата минута гостите стигнаха до изравнителен гол, дело на Мурат Арслан. Това беше и последното попадение в мача.

ЛЕВСКИ - АЛТЪНОРДУ 1:1
1:0 Тихомир Димитров (42), 1:1 Мурат Арслан (80)

Състави:

Левски U19: Шейтанов, Павлов, Калайджийски (37-Димитров), Боримиров (83-Бориславов), С. Иванов, Кабов (79-Иванов), Костадинов, Трендафилов, Найденов, Иванов, Юруков
Треньор: Д. Телкийски

Алтънорду U19: Йозер, Озтюрк, Фатих Актай (82-Демир), Йозфесли, Акташ, Дурук (46-Али Айдън), Каясой, Шенгюл (46-Дурак), Кюлиа, Арслан, Балаккиз