ЦСКА (Москва) завърши 1:1 у дома с Монако и след третия кръг остава без победа в група „Е” на Шампионската лига. Българският национал Георги Миланов се появи в игра за домакините като резерва на полувремето на мястото на Йонов.

Руският тим доминираше в началото и пропуски направиха Алексей Йонов, Зоран Тошич и Ласина Траоре. Монако рядко атакуваше, а удар на Тома Лемар в 18-ата минута мина над вратата на домакините.

В 34-ата минута защитата на гостите се пропука. Тошич мина покрай двама защитници отляво и шутира. Вратарят Субашич изби топката, а тя попадна право в Ласина Траоре, който се разписа за 1:0. Монако имаше шанс да изравни преди почивката, но Акинфеев отрази удар на Андреа Раги.

През втората част ЦСКА можеше да удвои аванса си в 53-ата минута, когато пропуск направи Александър Головин. В средата на полувремето Валер Жермен бе близо до изравнителен гол, но в последния момент бранител застана на пътя на топката и тя излезе в корнер. В 87-ата минута Бернардо Силва донесе точката за гостите.

След равенството воденият от Леонид Слуцкий тим остава на последното четвърто място в групата с 2 точки. Монако пък запази лидерската си позиция с 5 точки.

ГРУПА "Е"

Резултат с изображение за цска москваРезултат с изображение за фк монакоЦСКА (МОСКВА) - МОНАКО 1:1
1:0 Ласина Траоре (34), 1:1 Бернардо Силва (87)


Москва, "Арена ЦСКА"
Съдия: Мартин Стрьомбергсон (Швеция)

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА