Старши треньорът на Черно море Георги Иванов остана доволен от факта, че Марек Кузма е прекъснал черната си серия от 5 мача поред без вкаран гол. Словакът донесе трите точки на варненци при домакинството на Верея, а голът падна след показен рейд на Уго Секо, който поднесе топката на тепсия на нападателя. 

"Всеки футболист минава през тежки моменти. Това е напълно нормален и естествен процес в един отбор. До края на полусезона ще има играчи, които ще бъдат в по-добра форма, други - в по-лоша. В крайна сметка важното е, че Кузма успя да вкара гол срещу Верея, при това победен. Имаме и Бакари, който се явява добрата конкуренция в нападение", каза Гонзо.

Марек е голмайстор на тима до този момент с 4 попадения, а Бакари има двe в актива си. Черно море пък дели петата позиция с Ботев (Пловдив), като двата тима имат по 17 точки на сметката си, но "жълто черните" са с по-добра голова разлика. В следващия кръг "моряците" гостуват именно на "канарчетата". Двубоят в Коматево е тази събота, от 15:00 часа.