Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп не остана доволен след нулевото равенство с Манчестър Юнайтед снощи. Германецът обобщи мача като каза, че играчите му не са направили необходимото, за да надделеят над съперника.

"Първият ни основен проблем беше, че изгубихме търпение твърде рано. Притежавахме топката през 65% от времето и трябваше да направим далеч по-запомнящи се неща. Най-хубавото от тази вечер е, че имаме една точка повече в своя актив и една "суха мрежа".

"Смених Стъридж, защото не помагаше достатъчно на своите съотборници. Като цяло тази вечер беше трудна за нашите нападатели заради стилът ни на игра. Юнайтед бе физически по-здрав от нас".

"Можем да играем по-добре и вече сме го доказвали през сезона. Сигурен съм, че последното нещо, което Жозе Моуриньо би направил тази вечер, е да отправи комплимент по адрес на нашия тим. Юнайтед не ме интересуват. Имахме няколко добри момента, но те не се оказаха достатъчни за победата. Никой не говори за съдията, а това е възможно най-добрият комплимент за Антъни Тейлър".

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА