Мениджърът на английския шампион Лестър Клаудио Раниери предупреди играчите, че трябва да изиграят най-силния си мач за сезона при домакинството на Копенхаген в среща от третия кръг в група "G" на Шампионската лига утре. 

"Лисиците" се представят страхотно в турнира, където са лидери в групата, което не може да се каже за представянето им в Англия - 13-о място.

"В този момент Шампионската лига е приоритет за нас. Във Висшата лига Лестър трябва да действа сигурно до края на годината, а в момента най-важното е Шампионската лига. Още един месец трябва да играем на ниво в Европа, в противен случай отпадаме от турнира", коментира Раниери. 

"През миналия сезон ние бяхме по-компактни и имахме друг стил на игра. Сега всички ни познават и ние се опитваме да променим нещо. Нормално е, когато играеш за пръв път в Европа, да загубиш нещо. Футболистите са хора, а не машини. Ние трябва да изиграем най-добрия си мач за сезона, защото е много важно да вземем трите точки. Трябва да сме силни, да играем със страст, със сърце и с подкрепата на феновете. Ще бъде труден мач до края", заяви Раниери.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА