Героят от САЩ'94 Красимир Балъков изгледа двубоя между Етър и Ботев (Враца) във Велико Търново и коментира последните събития в родния футбол. Балъков все още е без отбор, след като за последно води Литекс и каза, че само Господ знае и може да каже кой ще е следващият му тим.

Бившата звезда на националния отбор коментира и назначението на Петър Хубчев за треньор на "лъвовете" и му пожела успех.

“Мога единствено да стискам палци и да пожелая успех на националния отбор. Дано в най-скоро време дойдат добрите резултати и тази негативна серия се промени. Един треньор, когато поеме даден тим, има нужда от време, за да реализира своите идеи и виждания. За съжаление, днешната ситуация е малко по-различна от това, което ни се иска. Ние обаче сме наясно с това, картинката ни е позната и трябва непрестанно да работим за по-добри резултати”, коментира Балъков.

Той сподели и впечатленията си за дербито между Левски и ЦСКА през уикенда.

“Гледах двубоя. Много борба, много заряд, много емоции на терена и извън него. Може да се каже, че имаше много малко положения. Това обаче е нормално, когато говорим за един важен мач, какъвто бе този. Трудно може да станем свидетели на големи футболни достойнства. Разчита се предимно на тактика, борба и малко късмет", заяви Балъков.