"Това беше някаква простотия. Но, в интерес на истината, черното им отива. Само дано не стигнат до положението, на което беше ЦСКА. За да не си носят после кръста, който бяха разпънали сами”, коментира хореографията на Сектор „Б” един от силните хора на „Армията” Емил Димитров.  

"ЦСКА е по-жив от всякога, в това няма съмнение, и посещаемостта във вечното дерби говори красноречиво за това. Някои определени медии упорито опитват да внушат, че има някакво разделение сред феновете, но, както видяхме, това са абсурдни спекулации. И дума не може да става за разделение след видяното в дербито", добави Димитров пред „Тема Спорт”.

"Нормално е все още резултатите на ЦСКА да не са впечатляващи, предвид, че отборът бе събран преди два месеца и още не е сработен. Но има време, нивата е дълга. При всички положения ЦСКА ще се класира за евротурнирите, а, разбира се, ще се бори и за титлата. Дали ще я спечели, е отделен въпрос, важното е да бъде в битката.

Стоичков следи ситуацията в клуба, имаме контакт с него. На Христо все пак пъпът му е хвърлен в ЦСКА и живо се интересува какво се случва на "Армията". Наистина, той имаше пръст при назначението на Еди Йорданеску. Питал е Джика Хаджи и Попеску и те са го препоръчали. Оттам вече Ганчев си е говорил с него и са уточнявали условията", завърши бившият депутат.
Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига