С трима нови футболисти ще се подсили Левски през зимния трансферен прозорец, научи БЛИЦ СПОРТ. Главният мениджър на "сините" Георги Чиликов вече е изпратил изискванията си към мениджъри, които да предложат футболисти за избраните позиции. А те са - плеймейкър, десен халф и централен нападател.

Най-голям избор към момента от Левски имат за голаджия. Предложени са няколко любопитни имена, които ще бъдат проучени и ще се започнат преговори.

Към този момент от щаба на Левски са насочили погледите си към двама нападатели, научи БЛИЦ СПОРТ. Единият е доста известно име в европейския футбол, докато другият играе в американската Мейджър лийг. И двамата могат да дойдат на "Георги Аспарухов" като свободни агенти.

В Левски вече са получили предложения и за плеймейкър, и за десен халф. Всички те са чужденци, които притежават европейски паспорти. В Левски умуват и как да запълнят фланговете на отбраната, но засега приоритет са халфовата линия и най-вече атаката.

Левски се представя много добре в защита и допусна едва 4 гола в 10 мача от началото на сезона. По тази причина Люпко Петрович смята, че по-важно е да се подсили с футболисти на позициите, които вече споменахме.

Договорите на Галин Иванов, Илиян Мицански и Виктор Генев изтичат през зимата, като към този момент най-голям шанс да остане в клуба и след това има първият.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига