Бдин (Видин) постигна класическа победа с 3:0 срещу третия във временното класиране на Северозападната Трета лига Севлиево в среща от десетия кръг.

Домакините контролираха играта през цялата среща и не дадоха поводи за съмнение в превъзходството си, въпреки че и трите гола паднаха след почивката. Пропуски през първото полувреме направиха Янек Кирилов, Ангел Каишев, Александър Соколов. През първата част единствено Радослав Бойчев от гостите опита да преодолее вратаря на Бдин, но без успех.

В 66-ата минута капитанът на видинчани Ивайло Иванов успя да даде цифрово изражение на превъзходството на своя отбор, след като с глава засече центриране от свободен удар. Само четири минути по-късно Александър Соколов изпълни брилянтно фаул и покачи на 2:0. Крайният резултат оформи в добавеното време младата надежда на Бдин Тони Цветков отново след центриране и удар с глава.

"Играхме срещу един от лидерите в първенството. Първото полувреме ни беше трудно срещу добре групираната им защита. През втората част бяхме по-мобилизирани и съсредоточени и успяхме да използваме създалите се ситуации. Благодаря на момчетата, играхме на тежък терен заради дъжда, събраха ни се и доста мачове през седмицата, но стиснаха зъби и показаха това, което искам от тях. Очаквам и в следващия мач да направим хубав резултат. И навън играем добре, но изглежда има някакъв психологически проблем, надявам се, че ще го преодолеем.", каза след срещата играещият треньор на Бдин Роберт Петров.