Треньорът на Дунав Веселин Великов не може да повярва, че отборът му не е стигнал до победата, а само до равенство 1:1 срещу Монтана в срещата от 10-ия кръг на Първа лига.

„И аз не мога да повярвам, че не победихме днес. Момчетата бяха настроени, че трябва да спечелят на всяка цена. През второто полувреме тотално ги надиграхме, техният вратар направи 3-4 невероятни спасявания. Ние пък създадохме невероятни положения. Има го това във футбола - невинаги по-добрият побеждава“, сподели Великов след мача.

„Първото полувреме от играта не съм доволен, но през второто тотално ги надиграхме. Нямаше какво да губим. Хвърлихме всички сили в предни позиции. Изтървахме една дузина положения. Не успяхме да победим, съжаляваме, но срещу такива отбори трябва да печелим точки. Дали съм доволен от дебюта на Аясс? Да, доволен съм, макар че това не са неговите възможности. Като цяло съм доволен от показаното. За ганайския футболист... Ще го видим тази седмица и ще решим какво ще правим с него“, допълни наставникът на тима от Русе.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига