Легендата на ЦСКА Георги Велинов - Джони коментира дербито между ЦСКА и Левски (1:1) снощи и похвали "червените", макар да призна, че мачът не му е харесал особено. Той гостува в предаването "Спортна треска" по БНТ, където сподели мнението си за вчерашния мач срещу Левски, селекцията и бъдещето на "червения" тим.
 
"Левски игра по-затворено, но все пак се възвърна това дерби, което чакахме две години. ФИФА, УЕФА и БФС ни признаха. Нали сме на „Българска армия“, значи сме ЦСКА", коментира легендата пред БНТ.
 
"Дойдоха повече хора на стадиона, радвам се, че този мач го има и няма кой да ми каже, че не е Вечно дерби. Каквото и да си говорим, това е ЦСКА. "Червените" доминираха здраво първите 25-30 минути. Така се играе футбол, с желание, но явно подготовката още не е на ниво при нас. Какво можем да очакваме от треньора толкова рано? Може би тези футболисти трябва да поиграят още заедно", допълни Велинов.
 
"ЦСКА винаги е правил селекция. Отборът от В група го видяхме какво може. Някои футболисти показаха, че това им е нивото. В А група не може да се играе с деца. Ръководството взе футболисти и мисля, че сега имаме добър отбор. Кога ЦСКА се е отказал от титлата? Нека да има конкуренция и хубави мачове, да има европейски мачове. Пожелавам го на всички отбори. Докато ги има ЦСКА и Левски винаги ще има дерби, ще има успехи", завърши Георги Велинов.

Всичко за Първа лига - ТУК
Програмата на Първа професионална лига