Бившият топ рефер на България Антон Генов коментира пред БЛИЦ СПОРТ дербито между ЦСКА и Левски, което се игра снощи и завърши при резултат 1:1. Срещата се запомни със спорна дузпа, която бе отсъдена в полза на "червените" и която донесе точката на символичните домакини. Оказа се обаче, че Генов е гледал само първото полувреме и не е видял ситуацията, при която бе отсъден наказателния удар.

"Няколко човека днес ме питаха за дузпата. Ще кажа и на вас. Гледах само първото полувреме, защото след това бях организирал празник за рождения си ден (б.р. - Генов навърши 50 години на 10 октомври) и не успях да гледам втората част. Няма как да коментирам дузпата, тъй като дори не съм гледал повторение. Говорих с мои колеги, които ми казаха, че ситуацията е била много спорна. Разбрах, че спорът е бил дали Йоргачевич е стигнал първи до топката. но наистина не мога да коментирам нещо, което не съм видял", каза Генов пред БЛИЦ СПОРТ.

"Първата част не ми хареса. Не видях хубав футбол", допълни бившият ни топ рефер.

На въпрос дали това е истинското вечно дерби, Генов отвърна така: "Не! За мен Вечното дерби е онова, което аз ръководих в продължение на 10 години, а не това снощи".
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига