Италианската мафия е предложила услугите си на настоящия нападател на Торино Макси Лопес. Представители на организацията са предложили на бившия аржентински национал да счупят краката на Мауро Икарди, който открадна жената на Лопес.

Бившият футболист на Барселона беше женен за Уанда Нара в периода 2008-13 година и двамата имат трима сина. В края на 2013 година Нара се раздели с Макси Лопес и започна връзка с Икарди и малко след това се омъжи за него.

Оказа се, че Уанда Нара е изневерявала на Лопес още по време на брака им. Цялата любовна история се развила в периода, в който Макси Лопес и Мауро Икарди бяха съотборници в Сампдория и добри приятели.

След това отношенията между двамата аржентински футболисти преминаха в напълно противоположни измерения. Лопес дори отказва да се здрависа с Икарди преди мачовете в Серия „А“, в които двамата излизат един срещу друг.

Все пак според информациите на италианските медии Макси Лопес е отказал предложението на представителите на мафията да счупят краката на настоящия нападател на Интер. За всеки случай мафиотите са оставили визитките си на острието на Торино, ако Лопес размисли относно предложението им.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!