Защитникът на Левски Веселин Минев за пореден път доказа, че не е нищо повече от простак и палячо. Това инфантилно момченце, което се води капитан на голям клуб като Левски, въобще няма място на терена със синия екип.

Минев цял мач не спря да се държи като провокатор, да дразни феновете на ЦСКА и да се заяжда с тях, а след мача ги нарече провинционалисти и ги прати да си ходят в Ловеч. Минев явно бързо забрави, че е родом от Пазарджик и приказките му за София и провинцията не би трябвало да излизат точно от неговата уста.

Минев трябва веднъж завинаги да разбере, че така не се държи един истински мъж и капитан на Левски. През вековната си история "сините" са имали редица капитани, които едва ли се радват да видят какъв футболист с какъв манталитет носи лентата.

Веско Минев, който е известен с провокативното си поведение, с обидите към противникови фенове и играчи, трябва да прочете малко история и да поговори с хората, за да разбере как трябва да се държи един лидер на Левски. Да попита Даниел Боримиров, да попита Наско Сираков. Да се допита до железния бранител и бивш капитан на Левски - Пламен Николов, който бе истински капитан с чест и достойнство, истински мъж и с джентълменско поведение на терена.

Докато не започне да се държи като лидер на отбор с вековна история Минев ще си остане обикновен играч със селско поведение, който ще бъде запомнен като най-лошия капитан на Левски.
Димитър Апостолов/БЛИЦ СПОРТ