Голмайсторът на ЦСКА Преслав Йорданов смята, че дузпата, която бе отсъдена за  нарушение срещу него и той отбеляза, е чиста. "Червените" завършиха наравно 1:1 с Левски на националния стадион.

„Щастлив съм, че вкарах. Можеше и по-щастлив да бъда, ако бяхме победили, но това се случи днес. Щастлив съм, че успях да помогна на отбора“, заяви Йорданов.

„Това е решение на треньора, кой футболист да излезе да даден мач. Изпуснахме доста положения, надиграхме Левски и заслужавахме да победим, но малшанс – така завърши мачът“, допълни нападателят.

„Моята гледна точка е, че според мен имаше чиста дузпа. Аз изпреварих Йоргачевич, докоснах топката, той връхлетя в краката ми и ме събори. Съдията взе правилното решение. Имаше чиста дузпа. Бях уверен. Знаех, че ще вкарам. Взех топката и си казах – сега вкарах дузпата. Бях спокоен и знаех, че ще вкарам“, каза още Йорданов.

„Бяхме натиснали отбора на Левски и една наша грешка им позволи да направят контраатака, но после и ние имахме. Просто нашият отбор трябва да съжалява повече според мен изпуснахме и първото полувеме доста положения, малшанс просто“, каза още футболистът на ЦСКА.

„Просто всеки иска да се изяви на най-високо ниво. Нормално е този хъс да се появи. Надявам се и в другите мачове да го покажем и да печелим и навън по три точки, и да се представяме добре. Аз се чувствам добре, треньорското ръководство преценява кой да излезе", завърши Преслав Йорданов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига