Новият старши треньор на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Колев се срещна с фенове на отбора, съобщава "Меридиан мач".

В откровен разговор специалистът разкри някои подробности относно тренировъчния процес и бъдещето на тима .

"Един футболен отбор се състои от 4 части: ръководство, играчи, щаб и фенове. При отсъствието на един от тези елементи, нещата не вървят и няма как да се случат. Привържениците трябва да знаят всичко относно селекцията, тактиката и организацията в един футболен клуб", започна Колев.

"В отбора на Локомотив ще има нови футболисти. Очакваме две нови интересни имена, национали на Тунис и Габон. Те играят на постовете централен защитник и дефанзивен халф. Ше има освободени футболисти от отбора и до събота ще оповестим техните имена. Да ви кажа - факторът домакинство е важен. Можеше БФС да ни разреши в предстоящия домакински мач да играем по-близко - в Разград, но не направиха компромис. От Локомотив (Пд) ще се хвърлят срещу нас. Знаете, там има разногласия. Моята задача е да стабилизираме отбора и да останем в Първа лига", каза още Колев.

"Обичам отборът ми да бъде чук, а не наковалня. Моята философия е да наблюдавам млади момчета от "В" групите. Всеки мач за нас е много важен и аз искам да вземем максимума във всеки един от тях", завърши Колев.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига