Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че играчите на тима са пестили сили при успеха срещу Пирин с 3:1 в Благоевград за предстоящата визита на Арсенал в група „А” на Шампионската лига. Шампионите гостуват на „артилеристите” следващата сряда от 21:45 часа българско време.

"Нормален мач. Знаете колко национали имаме, това ни си отрази. Но въпреки всичко контролирахме мача. През второто полувреме футболистите започнаха да мислят за мача с Арсенал. Бавно започнахме да изнасяме топката. Имахме 3-4 човека, които участваха в атака, и не се връщаха. Мислеха, че лесно ще дойде пак при тях”, заяви Георги Дерменджиев.

„Не съм спестил силите на Мисиджан. Просто исках да дам шанс на изява на Лукоки. Имахме доста скоростни атаки. Трябва през целия мач да играем така, а не епизодично. Можеше да вкараме още попадения, но пропуснахме. След днешния мач оставаме в София и ще се готвим за мача с Арсенал. Този отбор е много силен. Играят успешно и на двата фронта. Бъдете сигурни, че футболистите ще бъдат на ниво", допълни наставникът на българския шампион.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА