Капитанът на "златните момичета" Михаела Маевска пази ревностно името на новото си гадже, но "7 дни спорт" разкри тайната. Грацията от ансамбъла по художествена гимнастика, който ни донесе много радост това лято, спечелвайки бронза на Олимпиадата в Рио 2016, има връзка с Божидар Темелков.

18-годишният самбист от Сливен само преди дни извоюва световната титла на първенството на планетата за младежи и юноши в Румъния.

Любопитното е, че Божидар е 8 години по-малък от Михаела.

"Има нова любов в живота ми и се надявам да е истинска, но не питайте повече", загадъчно каза Маевска.

Преди това обаче вече бившата грация, която стана помощничка на Ина Ананиева в новия ансамбъл по художествена гимнастика, разкри, че само един спортист може да я разбере наистина докрай.

В едно от последните си интервюта Мишето говори за проваления си брак със самбиста Борис Величков. Двамата се разделиха в края на 2014 година, след като изкараха две години заедно.

"Така е трябвало да бъде. Беше ми тежко, няма как да е иначе, след като си дал цялата си любов на един човек. Радвам се обаче, че не ми повлия на кариерата", сподели бившият капитан на ансамбъла.

Любовният живот на Маевска е доста сложен. Миналата година тя  излизаше с лекоатлета Георги Георгиев - Джопето. Двамата заснеха романтична фотосесия, но скоро след това се разделиха.

Михаела с Джопето:

maevska1.jpg

Снимки от сватбата на Маевска и Борис Величков (август 2012 г.):

maevska2.jpg

maevska3.jpg