На 10.10.2015 г. Левски и шведския Юргорден завършиха 2:2 в двубой по случай 50-годишния юбилей на "сините" в Европа. Един мач и много мигове, които ще останат завинаги в съзнанието на привържениците.

Днес, година по-късно, “Сини инициативи” дава възможност на феновете на Левски да се включат в благотворителен търг под мотото “За децата на Левски”, с който едновременно да се сдобият с незабравим спомен от мача и да подадат ръка на най-големия капитал на клуба – неговите деца, написаха от Левски на официалния си сайт.

Търгът стартира във "Фейсбук", а крайният му срок е 23:59 часа на 23.10.2016 г.

Ще може да наддавате за фланелката, с която се игра юбилейният мач между Левски и Юргорден, подписана лично от футболистите и на двата отбора. Всички приходи ще се използват за подпомагане на детско-юношеските школи на Левски.

Условията на благотворителния търг са:
- Начало 22 часа на 10.10.2016 г., край 23:59 часа на 23.10.2016 г.
- Началната цена на фланелката е 200 лв.
- Стъпка на наддаване - 20 лв.
- Всеки, който желае да участва в наддаването, моля да напише сумата, която предлага като коментар под снимката.
- За всякакви въпроси, свързани с провеждането на търга, моля пишете лично съобщение на страницата на „Сини инициативи“ (https://www.facebook.com/SiniIniciativi/).
- Победителят ще бъде оповестен след 00:00 часа на 24.10.2016 г., след което ще се свържем с него за уточняване на детайлите.
- За други въпроси, моля пишете ни лично съобщение на страницата на „Сини инициативи“ (https://www.facebook.com/SiniIniciativi/).

Включете се в търга ТУК!

Само Левски!