ЦСКА 1948 спечели областния финал в Зона София в турнира за Купата на Аматьорската лига. Момчетата на Валентин Илиев успяха да постигнат обрат с 2:1 срещу Надежда (Доброславци) в интригуващ мач, състоял се на стадион "Обеля".

Талантите на ЦСКА губеха с 0:1, но малко преди почивката Георги Божилов вкара фамозен гол от около 40 метра. Нападателят реши да отправи удар от дясното крило и прехвърли вратаря на Надежда Калоян Гадевски за 1:1.

През второто полувреме момчетата на Валентин Илиев надиграха съперника, но гол не падаше и всички очакваха да се стигне до изпълнение на дузпи, тъй като в тази фаза на турнира не се играят продължения.

В последните секунди на даденото от рефера Николай Йорданов добавено време обаче Борислав Трендафилов успя да донесе успеха на ЦСКА, реализирайки с глава след центриране - 2:1.

Съставът на ЦСКА 1948: 1.Кристиян Дяков, 25.Герман Петров, 6.Станислав Желязков, 20.Георги Младенов, 3.Давид Стоянов, 4.Радослав Димитров, 2.Атанас Кръстев, 21.Ксениос Теодулу, 9.Георги Божилов, 10.Едуарт Атанасов, 17.Йоан Маринов

Кадри: Sportal.bg: