Селекционерът на България Петър Хубчев призна при пристигането на националния отбор в София, че не е доволен от допускането на много грешки при загубите с 1:4 от Франция и 0:3 от Швеция в квалификациите за Мондиал 2018.

"Футболът е игра на грешки, проблемът е, че бяха твърде елементарни и бяха твърде много. Това, което искам най-много е да изчистим точно тези индивидуални грешки. Иначе тактически и двата мача започнаха добре, но не успяхме да издържим. Едва ли ще кажа нещо ново, като кажа, че Франция е много силен отбор и в момента не можем да се сравняваме с тях", каза Хубчев.

"100% стоях зад футболистите. Говорих с всеки от тях и те разбраха за какво става въпрос. Следващите ни ходове ще покажат с какво впечатление сме останали от всеки от тях. Вчерашният мач ни дава малко по-голяма надежда. Надявам се въпреки тези резултати, да погледнем малко по-позитивно. Тактически стояхме по-добре в сравнение с мача с Франция. Останах с убеждение, че момчетата разбраха за какво става въпрос. Явно трябва да им се напомня и че трябва да има себераздаване", допълни селекционерът.

"Промени ще има. Не бих ги нарекъл кардинални, но ще има. В много малка степен видях да има отбор. Има възходяща линия, но ня е много малка. Не съжалявам, че поех националния отбор нито за секунда", каза още Хубчев.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​