В Бургас всичко е мобилизирано да ни мачка, изригна босът на Славия Венци Стефанов.
 
"Ангажирали са съдии, делегати, не знам си какво още. Готвят ни Баташко клане. Ще спасяват Нефтохимик. Просто не е истина", допълни президентът на "белите" пред "Стандарт".
 
Мачът между "шейховете" и Славия е в събота от 20:00 часа.
 
"Ще говоря с Боби Михайлов за това. Просто не се търпи вече", беснееше още шефът на "белите", който твърди, че знае това от сигурни източници. Иначе Стефанов допълни, че Славия няма да взима нови футболисти поне до Нова година.
 
"Контузиите ни преследват. Ивайло Димитров е аут, Сашо Бранеков, а сега и Стефан Велков. Ще играем с двама 17-годишни централни защитници. Те със сигурност не са готови да издържат на всичкото напрежение във всеки мач. Но ще са калят. Това е пътя. Няма да взимаме защитници. Поне до Нова година сме приключили със селекцията", добави още Стефанов.
 
И допълни, че все още се чакат средства за слагането на осветление на стадион "Славия". "Надявам се нещата да тръгнат скоро", заяви още той.
 
Относно националния отбор Венци допълни, че нещата ще се получат, но просто трябва да се викат млади футболисти. "Най-много ме е яд, че вече няма правило за младоци в българския футбол. За мен това е правилният път", завърши Стефанов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига