Селекционерът на България Петър Хубчев не скри разочарованието си от загубата на тима с 0:3 от Швеция. Специалистът изрази мнение, че "трикольорите" са допуснали поражението за само заради последните минути на първата част, когато инкасираха 2 гола.

„За четири минути загубихме тази среща. Тактически точно така си представяхме мача. Имахме добра възможност между двата гола да изравним, но не успяхме. Не знам дали резултатът е най-важен за нас. По-голям е броят на футболистите, които се раздаваха. Говорим поне за 8,9, 10 футболисти. Индивидуалните грешки няма как да ги махнем. Върху себераздаването трябва да работим много“, коментира Хубчев.

„Играхме малко по-добре в сравнение с мача с Франция. Аз не усетих напрежение. Може много поуки да извлечем от тези два мача, но нека не са днес.“

„Почти всички голове станаха от индивидуални грешки. Това, ако може да го намалим, ще бъде по-добре. Трябва да бъдем много по-агресивни. Освен тичането, трябва да бъдем много по-агресивни“, каза още Петър Хубчев.  

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​