Дерби между ЦСКА и Левски се очаква с голям интерес не само от родните запалянковци, но и от тези в чужбина. Бившият защитник на "сините" Далибор Драгич е един от тези, които ще посетят срещата на 15 октомври. Сърбинът игра 3 сезона на „Герена“, в които ликува като шампион на България, а два пъти вдигна победоносно и купата на страната. Често пъти Драгич гледа Левски от сектор „Б“. Освен с любовта си към „синия“ клуб, сърбинът е известен с това, че e един от кошмарите за ЦСКА, тъй като няма загуба от "червените". 

„Може би аз съм единственият чужденец в Левски, а и въобще, който в 12 мача няма загуба от тях. С Черно море ги бих на „Българска армия“, а с Марек завършихме 2:2 в Дупница.“, спомня си той.

През 2001 година сръбският защитник вкара и един от двата гола за успеха над „червените“ с 2:0 през 18 000 зрители на „Георги Аспарухов“. Драгич идва със сръбски другари да подкрепят Левски, а и Люпко Петрович, с когото са близки приятели. На трибуните се чака и друг сръбски любимец на „сините“ фенове – Предраг Пажин. Бранителят има ангажимент в чужбина, но ще направи всичко възможно да е на „Васил Левски“ и да вика за бившия си клуб, пише още "Труд".

ЦСКА посреща Левски на 15 октомври от 16:30 часа на "Васил Левски".

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига