Младежкият национален отбор до 21 г. проведе официалната си тренировка преди последния мач от евроквалификациите срещу Румъния.

България посреща Румъния във вторник от 18:00 часа, а в навечерието на двубоя националите тренираха с настроение и желание под ръководството на селекционера Антони Здравков.

Наставникът е сигурен, че момчетата му могат да се справят с румънските си връстници и да постигнат необходимата победа, която ще им осигури второто място в групата.

"Обстановката след загуба (0:3 от Дания), макар и от силен съперник, няма как да е приятна. Както на момчетата, така и на ръководителите и треньорите не им е приятно. Мачът с Румъния е директна битка за второто място. Убеден съм, че нашите футболисти имат нужното желание и възможности да победят отбора на Румъния и да се затвърдим на втората позиция", коментира Здравков.

Относно футболистите Радослав Цонев и Христо Попадийн, които бяха отстранени от тима поради самоволно напускане на хотела и неспазване на вечерния час по време на лагера в Стара Загора, селекционерът Здравков бе лаконичен:
"Темата с изключените играчи е приключила и решението е взето".