Бившите национали Даниел Боримиров и Петър Александров се обединиха около мнението, че новият селекционер на България Петър Хубчев има потенциала да внесе нужната промяна.

"Чест му прави на Хубчев, че прие националния в тежък момент, така показва, че има характер и да се докаже в този труден момент. Ще се опита да стабилизира отбора", каза Боримиров в предаването "Спортна треска" по БНТ1.

"Всеки един футболист чете и слуша какво излиза по медиите. Трябва да сме по-положителни и търпеливи. България ще започне да прави крачка по крачка да излиза от това положение. Заедно можем, като сме по-положителни в оценките си.

Това е материалът. Предстои много работа. Усъвършенстване от самите футболисти. Националната фланелка за мен е една светиня, всеки който я облече, трябва да покаже, че я заслужава", каза той.

"Липсват играчите, които играят първите отбори в Европа, такива нямаме в момента. Хубчев иска да промени нищо. Дано ние, вие и цяла България му помага. Само така може да излезем от това блато. Трябва да сме по-оптимистични, да си помагаме. Сигурен съм, че имаме футболисти, с които националния отбор може да се придвижи напред", добави Александров.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​