Големият вратар на ЦСКА Георги Велинов бе назначен за главен скаут на школата по-рано през седмицата, а вчера изгледа контролата с Пелистер (4:0) от ВИП ложата. След двубоя той коментира предстоящия мач с Левски от Първа лига.

„ЦСКА ми се видя по-подготвен за дербито. Мисля, че до голяма степен тимът е готов за битката, която му предстои, а тя е една от най-важните. Като гледам, не просто имаме шанс, а ще бъдем по-силният отбор и съм сигурен, че ще победим. За прогноза не се наемам да дам. И половин гол да вкараме, важното е ЦСКА да победи", каза Велинов, цитиран от "Тема спорт".

„Левски играе срещу ЦСКА, не знам какви ГМО-та и какъв Литекс им се привижда. Литекс може да им се падне за купата. Да си гледат работата на „Герена". На тях не им е работа да коментират такива неща. Ще победим отново Левски и ще си припомнят колко пъти поред паднаха от ЦСКА", добави Велинов.

„От понеделник започвам работа към школата. Радвам се, че получих възможност отново да бъда в клуба и ще дам най-доброто от себе си, за да намерим най-качествените момчета от цялата страна", каза още Георги Велинов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига