Треньорът на Левски Люпко Петрович остана доволен от играта на футболистите въпреки загубата с 0:2 от Галатасарай в контролата на стадион „Георги Аспарухов”. Сръбският специалист обаче предупреди, предстоящият сблъсък срещу ЦСКА на 15 октомври няма да бъде никак лесен и ще е нужен дори късмет.

„Много съм доволен от този двубой. Независимо, че загубихме. Да не се вдигаме в небесата. Доволен съм от играта и влагането на моя отбор с играчи, които получиха шанс да са в игра. Доволен съм от тях. Играхме срещу голям отбор, който играе отличен футбол. В голяма част от мача успявахме да сме равностойни. Имахме 2-3, а може и чак 4 положения, но не вкарахме. Те имаха 2-3 положения и вкараха два гола, но става дума за класни играчи. Не пропускат“, коментира Петрович след контролата.

„Ние стартирахме без 6 титуляри, а и Краев, който беше контузен, сега се оправи и затова го пуснах половин час. Доловен съм от контролата и от изводите. По някога трябва и да се губи. Това е контролен мач, играхме с добър отбор и не е срамно да се загуби от Галатасарай“, допълни сръбският специалист.

„На такива мачове, никога не се знае какво може да стане, как може да стане. Трябва и късмет, да се борим. Ако дадем всичко от себе си можем да направим добър резултат“, коментира Люпко Петрович предстоящия мач с ЦСКА.

„Не познавам ЦСКА, техният отбор има 5-6 нови футболисти, които са основно португалци и колумбийци. Не познавам тези играчи. Част от останалите ги знам и съм ги тренирал. Гледал съм ги само 30 минути по време на мача с Ботев Пловдив. Трябва да поработим добре през следващата седмица, за да сме готови за този мач", завърши сърбинът.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига